FIT - Aerobic programi
 

Kao i svake godine, u mogućnosti smo ponuditi Vam nekoliko vrsta aerobic programa koji se razlikuju po intenzitetu vježbanja, više ili manje plesnim obilježjima, zastupljenosti vježbi snage te vrsti glazbe koja nam pomaže pri izvođenju vježbi. Vjerujemo da ćete se i Vi pronaći u nekom od niže navedenih programa, koji će najbolje odgovarati Vašim zahtjevima te slobodnom vremenu.STEP DEFINITION

Step programi omogućavaju najveći stupanj redukcije potkožnog masnog tkiva. STEP DEFINITION program namjenjen je vježbačima koji uz totalnu zabavu i lude koreografijske cijeline žele napraviti najviše za svoje tijelo. Program odlikuju koreografijske cjeline koje će Vam omogućiti uvijek zanimljive kombinacije te kraći anaerobni dio sata oblikovanja mišićnih skupina kao što su workout i bodysculpt programi. Raznolike koreografije, muzika i maksimalni gubitak potkožnog masnog tkiva razlog su da je step jedan od najtraženijih aerobic programa.

Preporučamo: Srednjim i naprednim vježbačima | Koreografijska složenost:
Instruktor: Nino

BODY SCULPT WORKOUT

Program namijenjen vježbačima koji se ne žele zamarati koreografijama i koji žele postići maksimalnu mišićnu definiciju, tonus muskulature te oblikovati sve mišićne skupine. Body sculpt workout karakteriziraju vježbe koje se izvode uz pomoć raznih rekvizita kao što su pump setovi, bučice, aerobic gume, male i velike lopte, stepovi itd. Zbog svoje jednostavnosti, individualnog intenziteta i najveće efekasnosti koju je moguće postići grupnim vježbanjem ovaj je program pogodan za sve vježbače te garantira najviši stupanj transformacije.

Preporučamo: Svim vježbačima | Koreografijska složenost:
Instruktor: Nino

Osim što sa različitim programima vježbamo na drugačiji način, raznolikost programa nas zabavlja i održava motiviranost kroz cijelu sezonu. Izaberite program koji Vam najviše odgovara i pridružite nam se. Ukoliko niste sigurni koji od mnogobrojnih programa odabrati, dođite u naš fitness centar gdje će Vam naš tim pomoći u odabiru programa.
 
Metode Treninga
Aerobic Raspored
Aerobic Programi
Prehrambene Tablice

 

Fitness Centar FIT - Design and development by Nomans Studio